دانستنی های کالای استوک الکترونیکی

بایدها و نبایدهای خرید کالای استوک در دنیای الکترونیک و کامپیوتر

دانستنی های کالای استوک الکترونیکی

بایدها و نبایدهای خرید کالای استوک در دنیای الکترونیک و کامپیوتر

بازار خرید لپ تاپ استوک، ماینتور و سیستم های آل این وان در دنیا پر رونق است و کاربران زیادی از این کالاها استقبال می کنند و ترجیح میدهند با هزینه کمتر سیستم های پر قدرت تری تهیه کنند، لپ تاپ های HP، DELL, fujitsu, lenovo thinkpad, asus از برندهای پر طرفدار در بازار ایران هستند در این وبلاگ سعی می شود به بررسی خرید این کالاها و مزایا و معایب خرید استوک بپردازیم

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

استاندارد WPA3 جایگزین WPA2 خواهد شد که از سال ۲۰۰۴ توسط تولیدکنندگان تجهیزات و نرم‌افزار‌های ارتباطات بی‌سیم به‌کار گرفته می‌شود. یکی از بهبود‌های صورت‌گرفته در این استاندارد، جلوگیری از امکان هک شدن گذرواژه‌ی مودم‌های بی‌سیم توسط هکر‌ها، به‌وسیله‌ی حدس زدن پیاپی تمام گذرواژه‌های ممکن است. هم‌چنین می‌توان با تعیین قوانینی، حتی پس از عبور هکر‌ها از گذرواژه‌ها، محدودیت‌های بسیاری برای دریافت اطلاعات مختلف برای آن‌ها اعمال کرد؛ البته روند اتصال به روتر‌ها در این استاندارد تفاوتی با گذشته نخواهد داشت و کاربران تنها با وارد کردن گذرواژه‌ی تعیین شده به شبکه متصل خواهند شد. ( پشتیبانی شبکه WPA3)

اولین قابلیت جدید WPA3 مقابله در برابر حملات آفلاین و حدس زدن حملات است که یکی از محبوب‌ترین روش‌های مورد استفاده‌ی هکرها برای نفوذ به شبکه‌های بی‌سیم انتقال اطلاعات محسوب می‌شود؛ جایی که برخی از اطلاعات دریافت شده و با انتقال آن‌ها به یک کامپیوتر شخصی، الگوریتم‌های حدس گذرواژه اجرا می‌شود تا در نهایت واژه‌ی مربوطه یافته شده و از آن برای رمزگشایی داده‌ها بهره برده شود. در WPA3 هکر‌ها تنها قابلیت یک بار حدس را روی داده‌های آفلاین دارند که در صورت اشتباه، امکان دسترسی و استفاده از این داده‌ها از بین خواهد رفت. به همین دلیل برای حدس و استفاده از الگوریتم‌های این‌چنینی جهت دریافت گذرواژه، هکرها چاره‌ای جز اتصال آنلاین به روتر و برقراری ارتباط با آن را ندارد که بدین ترتیب عملیات هک کردن را با توجه به نیاز به حضور فیزیکی در نزدیکی روتر و قابلیت استفاده از دستگاه‌های امنیتی برای جلوگیری از اتصال کاربرانی پس از وارد کردن غلط چندباره‌ی گذرواژه‌، را بسیار سخت‌تر می‌کند. (پشتیبانی شبکه های WPA2)

یکی دیگر از بهبود‌های قابل توجه WPA3، «خفای روبه جلو» نام دارد. در این حالت در صورتی که هکر‌ها بخشی از اطلاعات را دریافت کنند، پس از گذشت زمان و به‌دست آوردن گذرواژه برای رمزگشایی آن‌ها باز هم قابلیت استفاده از داده‌های قدیمی را نخواهند داشت. این تغییرات در شبکه‌های Wi-Fi خانگی و شخصی نیز اعمال خواهد شد؛ اما برای استفاده‌های تجاری نیز تغییرات و بهبود‌های امنیتی بیشتری در دسترس خواهد بود که امنیت داده‌های آن‌ها را تضمین کند.

با وجود گذشت یک دهه از عرضه‌ی WPA2، این استاندارد با به‌روزرسانی و وصله‌های امنیتی گذشته هنوز هم امنیت بالایی دارد؛ با این حال WPA3 سطح متفاوتی از امنیت را به همراه خواهد داشت و به گفته‌ی کارشناسان، این استاندارد هم مانند نمونه‌ی قبلی پشتیبانی بلندمدتی خواهد داشت. در کنار استاندارد امنیتی جدید، اتحادیه‌ی Wi-Fi راهکار جدیدی نیز با نام Easy Connect را توسعه داده‌اند تا عملیات اتصال به شبکه‌های بی‌سیم بیش از پیش ساده شود. در این روش برای اتصال به روتر تنها کافی است کد QR موجود را اسکن کرد تا تمام عملیات به صورت خودکار انجام شود. 

منبع: زومیت

  • خانم احسانی
  • ۰
  • ۰

کاربردهای ویپ voip

یکی از مهمترین کاربردهای فناوری VoIP انتقال خطوط تلفن بر روی اینترنت است. در این کاربرد تماس های تلفنی با استفاده از گیت وی های VoIP از یک سو به صورت بسته های دیتا در می آیند و در سوی دیگر دوباره بر روی خطوط تلفنی قرار می گیرند. با توجه به ارزان بودن  و فراگیر بودن دسترسی به اینترنت، انتقال خطوط تلفن به سهولت انجام می گیرد و در هزینه ها به شدت صرفه جویی می شود. 

ارسال تماس ها بر روی اینترنت در مبدا را اصطلاحاً اوریجینشن (Origination) می گویند. در مقصد (که ممکن است آنسوی دنیا باشد) تماس ها با عمل ترمینشن (Termination) دوباره به صورت مکالمات تلفنی در می آید. با توجه به صرفه جویی در هزینه ها، این کاربرد VoIP به شدت فراگیر شده است.

تلفن تحت شبکهVoIP ( برگرفته از Voice over internet protocol ) به معنای (انتقال همزمان مکالمات تلفنی بر روی یک شبکه دیتا) که با نام IP تلفنی نیز از آن یاد می شود ، امکان استفاده از اینترنت برای مکالمات تلفنی را فراهم می نماید. پشتیبانی شبکه های تلفنی

VoIP چگونه کار می کند؟

متداولترین کاربرد VoIP برای موارد شخصی و استفاده در منازل ، سرویس های تلفنی مبتنی بر اینترنت است که با محوریت یک سوئیچ تلفن انجام می شود . با استفاده از فن آوری فوق ، استفاده کنندگان می توانند همچنان دارای یک شماره تلفن باشند . در چنین مواردی ممکن است از یک آداپتور نیز استفاده گردد. آداپتور فوق این امکان را دراختیار استفاده کننده قرارخواهد داد تا بتوانند از یک تلفن معمولی نیز استفاده نمایند . 

در زمان استفاده از سرویس فوق ، مخاطب شما متوجه این موضوع نخواهد شد که شما از فن آوری VoIP استفاده می نمائید و قادر به تشخیص دقیق تفاوت سرویس فوق نسبت به یک تلفن سنتی نمی باشد . در گذشته ای نه چندان دور ، پیشگامان عرصه های علمی به این نتیجه رسیدند که می توان یک سیگنال را به صورت دیجیتال و در یک مسافت طولانی ارسال نمود . بدین منظور می بایست قبل از ارسال سیگنال ، آن را با استفاده از یک مبدل آنالوگ به دیجیتال(ADC) ، دیجیتال و سپس ارسال و در نقطه پایانی انتقال،با استفاده از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ(DAC) مجددا” آن را به آنالوگ تبدیل نمود .فن آوری VoIP نظیر آنچه اشاره گردید کار می کند . در ابتدا ، صدای دیجیتال شده در بسته های اطلاعاتی قرار می گیرد و پس از ارسال در مقصد مجددا” به صوت تبدیل می گردد. با ذخیره اطلاعات به فرمت دیجیتال می توان بر روی آنان کنترل بهتری را اعمال نمود . مثلا” می توان آنان را فشرده ، مسیر آنان را تعیین و یا آنان را به یک فرمت جدید دیگر تبدیل نمود . (پشتیبانی شبکه ویپ)

شبکه های مبتنی‌ بر پروتکل TCP/IP از بسته های اطلاعاتی IP تشکیل می گردند ،که شامل یک هدر ( برای کنترل ارتباطات ) و یک paylaod  به منظور مبادله داده می باشند . فن آوری VoIP از بسته های اطلاعاتی IP به منظور حرکت در شبکه و رسیدن به مقصد نهائی استفاده می نماید .

اپراتورهای موبایل می توانند از فناوری VoIP بهره زیادی بگیرند. بهترین مزیت VoIP برای اپراتورهای موبایل امکان ترکیب شبکه موبایل و تلفن ثابت (Fixed and Mobile Convergence – FMC) است که به این اپراتورها اجازه می دهد سرویس های یکسانی به کاربران موبایل و کاربران تلفن ثابت ارائه کنند. به عنوان مثال کاربر می تواند با تلفن ثابت اس ام اس ارسال کند و یا از موبایل خود برای دسترسی به صندوق پستی تلفن ثابت استفاده کنند.

با استفاده از سیستم VoIP میتوان به کلی سانترال های قدیمی را کنار گذاشت. در این صورت تمامی کاربران دارای تلفن های VoIP می شوند و ازتلفن های سنتی استفاده نمی کنند. هرچند در این روش تجهیزات قدیمی (سانترال ها و تلفن های آنالوگ) از رده خارج می شوند، اما سیستم VoIP جدید امکانات بسیار بیشتری در اختیار کاربران می گذارد.


  • خانم احسانی